Logo HJVisuals

Grafisch ontwerp | Webdesign | Fotografie

Activiteiten

Wat ik doe...

Grafisch ontwerp

Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, menukaarten, brochures, folders etc. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw dienst of product effectief onder de aandacht van je doelgroep te brengen.

De volgens de juiste specificaties opgemaakte bestanden kan ik direct naar je drukker sturen, maar natuurlijk kan ik ook tegen interessante tarieven je drukwerk leveren.

Webdesign

Ik ontwerp en maak websites die op ieder 'device' (desktop, tablet, telefoon etc.) goed bekeken kunnen worden. Door optimale codering zijn mijn websites razendsnel.

Om het voor jou makkelijk te maken kan ik je domeinnamen voor je registreren en in eigen beheer ook de hosting voor je website verzorgen.

Fotografie

Heb je geen foto's voor je website of drukwerk? Ook daarmee kan ik je van dienst zijn.

De gemaakte foto's worden in hoge resolutie aangeleverd en zijn altijd jouw eigendom.

In Amsterdam en omstreken ben ik al meer dan 15 jaar bekend als fotograaf van allerlei feesten en concerten.

Werkethiek...

Mijn klanten hebben een aantal zaken gemeen; ze houden van een eerlijke en recht door zee manier van zaken doen, ze verwachten een flexibele instelling, ze willen een creatief, modern en professioneel ontwerp, ze willen afspraken maken die nagekomen worden en ze willen hier graag voor betalen. Maar niet teveel...

Daarom maak ik het niet moeilijker dan nodig is en ga altijd pragmatisch en kostenbewust te werk. Bij de realisering van projecten ga ik uit van mijn eigen creativiteit en de trends in de markt.

Laatste werk

Recent opgeleverd werk...

Afspreken

Spreekt mijn werk je aan?
Laten we dan eens samen een
kop koffie drinken.
Stuur me een berichtje of bel me...